Eyelash Extensions

Laves udelukkende som single lashes og kun med produkter fra Blink Lash ( LashBar). Smukke vipper, uden brug af mascara og vippebukker.

Eyelash Extensions ligner og føles som dine egne naturlige vipper og kan, grundet vores enestående teknik og med regelmæssige opfyldninger, holde på ubestemt tid.

Processen

Først udvælges vipperne, der tages udgangspunkt i dine naturlige vippers størrelse og hvad de kan bære.Vi har forskellige længder og tykkelser. Det er også muligt at tilvælge Lash Art, som er farvede vipper, glitter eller sten. Under hele påsætningen ligger du på ryggen med lukkede øjne. Dine nederste vipper isoleres, øjnene lukkes og påsætningen af Eyelash Extensions begynder.

En for en sættes en enkelt Extension på hver af dine egne naturlige vipper. Efter ca.2 timer, hvor man ofte falder i søvn undervejs, kan du se frem til at åbne øjnene og se det smukke resultat. Et fuldt sæt Eyelash Extensions indebærer, at der bliver påsat Extensions på flest vipper mulig. For at beholde de smukke vipper anbefales en 60 min opfyldning ca. hver 3. uge. Ønsker man sine Eyelash Extensions fjernet, gøres dette nemt og forsigtigt med vores opløsningsgel, fjern aldrig selv dine extensions.

ALLERGI

Der kan være en risiko for, at udvikle allergi overfor limen som bliver benyttet. Dette viser sig ved hævet, røde, eller ømme øjne/øjenlåg. Hvis du oplever dette, skal du kontakte din vippetekniker med det samme, for råd og vejledning. Hvis man får en allergisk reaktion, er det ikke farligt, man skal blot have taget sine extensions af med det samme, og evt. få antibiotika af lægen.


BEMÆRK

Dine nye påsatte Eyelash Extensions må ikke udsættes for vand, damp, træning og sauna de første 24 timer, da limen skal gennemhærde for mest holdbare resultat. Der frarådes brug af olieindholdig makeup fjerner, da det kan opløse limen. Benyt ikke vippebukker eller mascara på dine extensions, da dette kraftigt nedsætter holdbarheden.

HUSK

Kom uden mascara. Selvom vi afrenser dine vipper inden påsætning, vil mascara fjernet med olieindholdig makeup fjerne nedsætte holdbarheden.

Vippe typer

FAUX MINK

Øjenvipperne er en efterligning af ægte mink hår, fremstillet af et meget fleksibelt nylon materiale. Disse sorte syntetiske vipper har en flot glans og perfekt en bue, som giver et naturligt silkeblødt og smukt look.

Farvede vipper, glitter vipper og vipper med krystaller

Disse syntetiske vipper kan påsættes enkelte vipper for en diskret glitrende effekt. Fås i flere farver. Glitter vipper er perfekt til festen og får virklig dine øjne til at stråle. Vipper med swarowski krystaller, som også fås i flere farver. Sæt en enkelt eller et par stykker på hvert øje, så vil krystallen funkle så smukt, når lyset rammer den. Kan bruges til hverdag og fest.

Kundernes ofte stillede spørgsmål

KAN MAN HAVE EXTENTIONS PÅ ALTID?

Ja hvis du overholder opfyldningerne og passer på dem, Kan du have vipperne på så længe du ønsker. Husk dog at benytte en godkendt vippeserum, for at styrke og nære dine naturlige vipper. Lash Bar anbefaler M2 beaute´. Hvis man fra naturens side har fine og mere skrøbelige vipper, anbefaler vi at holde pause på ca. 1,5 måned hvert halve eller hele år.

HVOR TIT SKAL MAN HAVE OPFYLDNING

Det afhænger af hvor hurtigt dine egne afstødes, og hvor godt du passer på dem, så det er meget individuelt, men du skal regne med at skulle fylde vipperne op hver 2.-4. uge, for at bevare fyldigheden. Extensionsvipperne falder af når de belastes men oftest i takt med dine egne vipper skiftes ud. Et vippehårs cyklus, er omkring 90 dage. Derfor vil der i løbet af 3 uger være tyndet ud i vipperne og du vil se en mindre fyldighed.

HVAD GØR VIPPERNE FALDER AF FOR TIDLIGT

Hvis du belaster dem når du sover, og presser øjnene ned i puden, eller man piller / gnider meget på dem. Når du tager makeup af eller bruger forkerte produkter f.eks olieholdigt makeupfjerner eller oliespray i ansigtet.

KAN JEG SELV TAGE MINE VIPPE EXTENSIONS AF?

Nej, få dem altid fjernet ved en certificeret vippetekniker, vi fjerner extensionsvipperne med en speciel gel, der nænsomt opløser limen og ikke ødelægger dine egne vipper.

KAN MAN SÆTTE NYE EXTENSIONS PÅ SAMME DAG SOM ET GAMMELT SÆT ER TAGET AF?

Nej - det kan IKKE anbefales at påsætte nye extensions på samme dag som gamle vipper er taget af. Gel removeren vil sidde mikroskopisk i vippernes overflade i op til 24 timer, og det betyder at limen ikke kan binde optimalt = ringe holdbarhed. Så der skal bookes 2 tider - 1 til aftagning og 1 til nyt sæt.

MÅ JEG TAGE MAKEUP PÅ LIGE EFTER EN PÅSÆTNING?

Nej det kan ikke anbefales, da støvet fra makeup kan sætte sig i limen, samt flydende liner kan fortynde bindingsmidlet og limen skal have min. 12 timer til og sætte sig. Den er først hærdet igennem efter 24 timer.

HVAD MED MASCARA, KAN JEG BENYTTE DET?

Du behøver ikke længere mascara, evt. kun på de underste vipper. Vipperne bliver jo fyldige, lange og sorte når man har fået påsat extensions - præcist som dem du drømmer om. Hvis du insisterer på at bruge mascara, bør det kun være en der er beregnet til vippe extensions. Men selv mascara lavet til extensions vil slide på dine extensions, da den jo skal fjernes igen.

HVAD SKAL JEG FJERNE MAKEUP MED NU, HVOR JEG HAR DRØMMEVIPPER PÅ?

Benyt makeup fjerner som er lavet til eyelash extensions, da den ikke må indeholde blødgørende stoffer eller olie.

House Of Nails

Torvet 2A, 

8464 Galten

Booking​

House Of Nails

Torvet 2A , 8464 Galten

Tlf. +45 29 33 84 85

( Sms Kan Ikke Modtages Eller Besvares)

Online booking

Åbningstider​

Mandag​

​09.00 - 17.30

Tirsdag​

​09.00 - 17.30

Onsdag​

​09.00 - 18.00

Torsdag​

​09.00 - 19.00

Fredag​

​09.00 - 14.30

Lørdag​

Lukket

Søndag​

Lukket