NIMUE

NIMUE BASIS ANSIGTSBEHANDLING

Til dig der gerne vil forkæle dig selv med en lækker afslappende ansigtsbehandling, hvor vi får renset og plejet din hud.​

Ansigtsbehandling består af: hudanalyse, afrensning, varmt omslag, eksfolierende enzym peeling, dybderens, ansigtsmassage, maske og dagcreme.

NIMUE LUKSUS BEHANDLING

Til dig der gerne vil forkæle dig selv med en lækker afslappende ansigtsbehandling, hvor vi får renset og plejet din hud.​

Ansigts behandling består af: hud analyse, afrensning, varmt omslag, eksfolierende enzym peeling, Dybderens, ansigtsmassage, maske og dagcreme og øjne gel maske. Vi afslutter med retning med pincet og voks af bryn samt farve af bryn og vipper.

NIMUE FRUGTSYRE BEHANDLING

En aktiv frugtsyre behandling som accelerere cellefornyelsen, samt accelerere de fugtigvende elementer i huden. Behandlingen er meget effektiv, men samtidig en skånsom behandling som resultere i reduktionen af pore-størrelsen, forfinelse af hud strukturen, forbedre elasticitet og giver en friskere udstråling.

Denne behandling er velegnet til dig med tør, ujæv, problematisk hud, pigmentering, ar og/eller linjer/rynker.

Man kan mærke en forskel fra 1 behandling, men ønsker du at arbejde på nogle af overstående problematikker, anbefales et forløb af en ugeling behandling (Ca 6 gange)

Ansigts behandlingen består af: Hudanalyse, afrensning, varmt omslag, eksfolierende enzym peeling, dybde rens. Frugtsyre komplex, maske, afsluttende dagcreme og SPF beskyttelse.

House Of Nails

Torvet 2A, 

8464 Galten

Booking​

House OF Nails ApS

Torvet 2A , 8464 Galten

Cvr nr.: 39784467

Tlf. +45 29 33 84 85

( Sms Kan Ikke Modtages Eller Besvares)

Online booking

Åbningstider​

Mandag​

​09.00 - 14.00

Tirsdag​

​08.30 - 18.00

Onsdag​

​08.30 - 18.00

Torsdag​

​08.30 - 19.00

Fredag​

​08.30 - 18.00

Lørdag​

Lukket

Søndag​

Lukket