NIMUE

NIMUE BASIS ANSIGTSBEHANDLING

Varighed: 60 min, afsætter 75 min

Til dig der gerne vil forkæle dig selv, med en lækker afslappende ansigtsbehandling, hvor vi får renset og plejet din hud. ​ ved hjælp af ansigtsmassage, får vi forbedret blodcirkulationen, blodcirkulationen transporterer næringsstoffer, og ilt, ud til kroppens celler. Samtidig føres affaldsstoffer, med blodet, væk fra cellerne. En ansigtsmassage sætter også skub i lymfesystemet, som spiller en afgørende rolle i kroppens udrensning af affaldsstoffer

Ansigtsbehandlingen består af: Gennemgang af din hudtype, afrensning med specialbørste, peeling, fjernelse af urenheder, fjernelse af milier (hvis haves), ansigtsmassage, ansigtsmaske, ansigtscreme, spf solfaktor samt råd og vejledning.

Husk! Ønskes farve og retning af bryn og vipper i behandlingen, bedes i booke dette ved siden af.

​​

NIMUE LUKSUS FRUGTSYRE BEHANDLING

Varighed: 75 min, afsætter 90 min.

Til dig der gerne vil forkæle dig selv med en lækker afslappende ansigtsbehandling, hvor vi får renset og plejet din hud. ​ Her er også fokus på en lækker ansigts og nakke massage, ved hjælp af massage får vi forbedret blodcirkulationen, blodcirkulationen transporterer næringsstoffer og ilt ud til kroppens celler. Samtidig føres affaldsstoffer med blodet væk fra cellerne. En ansigtsmassage sætter også skub i lymfesystemet, som spiller en afgørende rolle i kroppens udrensning af affaldsstoffer

I denne behandling bruger vi også aktiv frugtsyre. det accelererer cellefornyelsen, samt de fugtigvende elementer i huden. Behandlingen er meget effektiv, men samtidig en skånsom behandling som resulterer i reduktionen af pore-størrelsen, forfinelse af hudstrukturen, forbedrer elasticitet, og giver en friskere udstråling.

Denne behandling er velegnet til dig med tør, ujævn, problematisk hud, pigmentering, ar og/eller linjer/rynker.

Man kan mærke en forskel fra 1 behandling, men ønsker du at arbejde på nogle af overstående problematikker, anbefales et forløb af en ugentlig behandling (Ca. 6 gange)

​Ansigts behandlingen består af: Gennemgang af din hudtype, afrensning med speciel børste, peeling, dybterens, fjernelse af milier (hvis haves), ansigtsmassage, samt nakkemassage, bio active complex frugtsyre, TDS Booster, ansigtsmaske, mens du ligger med ansigtsmaske, kan man selv bestemme om man vil have en omgang hovedbundsmassage, afslutter med ansigtscreme, spf solfaktor​.

Husk! Ønskes farve og retning af bryn og vipper, i behandlingen, bedes i booke dette ved siden af. 

NIMUE QUICK ANSIGTSBEHANDLING

Varighed: 40 min, afsætter 55 min

Har du et problem du bare gerne vil have styr på? Og har du IKKE halvanden time tilovers til en lang ansigtsbehandling? Så er denne behandling lige til dig.

Her får du renset og peelet din hud med specialbørste, du får en god omgang dybterens og vi får snakket om de problemer der genere dig og om der er noget vi sammen kan gøre ved det.

I denne behandling bruger vi også aktiv frugtsyre. det accelerere cellefornyelsen, samt accelerere de fugtigvende elementer i huden. Behandlingen er meget effektiv, men samtidig en skånsom behandling som resultere i reduktionen af pore-størrelsen, forfinelse af hud strukturen, forbedre elasticitet og giver en friskere udstråling.

Denne behandling er velegnet til dig med tør, ujævn, problematisk hud, pigmentering, ar og/eller linjer/rynker.

Man kan mærke en forskel fra 1 behandling, men ønsker du at arbejde på nogle af overstående problematikker, anbefales et forløb af en ugentlig behandling (Ca 6 gange)

Ansigtsbehandlingen består af: Gennemgang af hudtype, afrensning med specialbørste, peeling, dybterens, fjernelse af milier (hvis haves), bio active complex frugtsyre, TDS booster, Ansigtsmaske, Ansigtscreme, spf solfaktor.

Husk! Ønskes farve og retning af bryn og vipper i behandlingen, bedes i booke dette ved siden af.

HVAD ER NIMUE TDS BOOSTER?

En TDS er en booster serum som der er skabt til at booste den naturlige produktion af essentielle hudgenopbyggene synteser .

* Den optimere leveringen af aktive molekyler ned gennem hudens lag.

* Den reparer hudens barrierer og øger hudens generelle sundhed.

* Den dæmper hudens rødme og irritation.

* Den giver komfort til varm og irriteret hud.

* Den reducere fine linjer og rynker.

Der findes 4 forskellige slags TDS boostere ved Nimue, som hver især går ind og rammer lige præcis den hudtype som du har. 

Booking​

House OF Nails ApS

Torvet 2A , 8464 Galten

Cvr nr.: 39784467

Tlf. +45 29 33 84 85

( Sms Kan Ikke Modtages Eller Besvares)

Online booking

Åbningstider​

Mandag​

​09.00 - 14.00

Tirsdag​

​08.30 - 18.00

Onsdag​

​08.30 - 18.00

Torsdag​

​08.30 - 19.00

Fredag​

​08.30 - 18.00

Lørdag​

Lukket

Søndag​

Lukket