Spray Tan​

Få flot kulør, hurtigt og nemt.​

Vigtig Info Om Spray Tan

Inden din Spray Tan behandling:

 • Brug en skrubbehandske til at fjerne døde hudceller Dette kan med fordel gøres i badet aftenen før behandlingen
 • Vigtig Fjern AL make-up
 • Undgå brug af deodorant inden behandlingen. Det kan give ”grønne pletter” under armene
 • Barbering diverse steder bør gøres dagen før behandlingen
 • Undgå brug af Body lotion umiddelbart inden din spray Tan behandling

Efter din Spray Tan behandling:

 • Tag mørkt og løstsiddende tøj på.
 • Vent 8 timer med at bade og vaske hænder.
 • Medbring en paraply hvis det regner eller sner.
 • Brug en god Tan extender creme eller alternativt en fugtigheds creme hver dag.

Således foregår din Spray Tan behandling:

 • Du kommer ind i Spray Tan Rummet, hvor du skal have dit tøj (Hvor meget bestemmer du, dog vælger du at beholde undertøjet på, bliver man ikke brun der!) og smykker af, som bliver lagt i en lukket kasse.
 • Spray Tan væsken bliver ” Airbrush et” på af en af os med et professionelt udstyr, og det er helt og aldeles ufarligt.
 • Efter at du er bliver Sprayet skal du luft tørre i Max. 5 min.
 • Tager så du dit mørke løst siddende tøj på (Kvinder skal helst undvære Bh).
 • Hele behandlingen tager ca. 15 min.
 • Husk at du først må bade efter 8 timer efter Spray Tan behandlingen, og at du ikke må gnide ” Fjerne evt. skjolder eller overskydende farve.

House OF Nails dækker ikke evt. Spray Tan farve på tøj generelt

Tøjet tager ikke skade, men det vil være en stor fordel at have mørkt tøj og undertøj på. Den afsmittede farve kan dog gå af i vask ved 40 – 60 grader. Hvis der alligevel skulle være farve tilbage på tøjet efter vask eller rens (sker yderst sjældent), betales der Ikke erstatning af House OF Nails i Galten.

Hvor længe holder en Spray Tan behandling?

En behandling holder typisk i 6 - 10 dage (ca.1 uge) alt efter, hvor godt du forbereder dig, og hvor godt du vedligeholder din Tan. Vi anbefaler, at du bruger en skrubbehandske til at exfoliere hele kroppen og ansigtet i badet aftenen før din behandling. Derved får du skrubbet alle døde hudceller af og får forberedt huden bedst muligt.

Når alle døde hudceller er skrubbet af, går der også længere tid inden hudcellerne - og din brune Spray Tan farve - falder af.

Farven vil desuden "fade" meget mere jævnt, når du har skrubbet dig.

Spray Tan i Galten hos House OF Nails

Spray Tan gør dig lækker brun! Kunder fra Aarhus, Brabrand, Harlev, Skanderborg og Silkeborg m.m.

Meta Desc: Certificerede spray Tan behandlere - FLOT resultat HVER gang! SPRAY TAN Hos House OF Nails i Galten lige midt imellem Århus og Silkeborg - Naturligt resultat der holder længe!

Bliv Brun På Den Sunde Måde Med Spray Tan

​- 100% Naturligt Og Sikkert!

Spray Tan vinder hastigt frem som den sunde og naturligt udseende måde at blive lækker brun på.

House of Nails ligger i Galten som ligger lige midt imellem Århus og Silkeborg tilbyder vi behandlinger med en tanning-væske serie, der kan tilpasses din hudtype mht. farvenuancen.

Det giver et rigtig flot og meget naturligt resultat, der nok skal give dig mange misundelige blikke. Kort fortalt kan du få kuløren fra en uge sydpå på kun 10 minutter!

Hos House of Nails er vi alle uddannet og certificerede af Spraytana til at udføre spray Tan behandlingerne. Det giver dig tryghed for et ensartet og flot resultat.

Vi har selvfølgelig en del kunder lokalt fra Galten, men vi er også stolte over at folk kommer kørende fra bl.a. Århus, Brabrand, Harlev, Silkeborg og Skanderborg m.m. for at få en spray Tan behandling.

Hvilken Spray Tan væske bruger vi?

Spray Tan væsken fra Spraytana - som du bliver sprayet med - er 100% fri for parabener og indeholder ud over DHA også en række plejende ingredienser som Aloe Vera og vitaminer. DHA (DiHydroxyAcetone) er det aktive stof i væsken - altså det stof der gør dig brun - og det er et naturligt sukkerstof, der udvindes af sukkerrør, sukkerroer og vindruer. Det har været anerkendt og brugt i kosmetikbranchen i mere end 30 år, og det er godkendt og allergitestet i alle EU-lande.

Hvordan virker Spray Tan

Når du får en behandling, bliver du sprayet med en væske, og den påførte væske danner en kemisk reaktion med aminosyrerne i dit yderste hudlag, der over de følgende 8 timer vil gøre dig brun. Processen kan sammenlignes med det, der sker, når du skærer et æble over på midten og lader det ligge – det bliver udsat for ilt og bliver langsomt brunt.

Din nye naturligt udseende farve vil "fade" igen i takt med, at dine hudceller dør og falder af.

Hvor mange dage før mit bryllup eller min konfirmation skal jeg få min Spray Tan behandling?

Der er rigtig mange Brude/konfirmander (og rent faktisk også brudegomme), der efterhånden benytter sig af Spray Tan til at gøre sin hud ” Klar” til den stor dag.

Tanken om rent hudfarvemæssigst at ”mangle kontrast” til kjolen i en sådan grad, at gæsterne er i tvivl om, vor kjolen starter og slutter på armene, kan skræmme de fleste kommende Brude og konfirmander.

Men heldigvis er det en bekymring, der meget nemt kan elimineres – Spray Tan er nemlig blevet en selvfølge for rigtig mange i forbindelse med den store dag.

Og her er nogle gode råd samt spørgsmål og svar i den forbindelse.

Få en spray Tan 4-6 uger før den store dag, for at være helt sikkert på at du får den rigtige farve på selve dagen. Så har du valgt en farve der er for lys eller mørk kan den nå at forsvinde inden den store dag.

Forberedelse, forberedelse, forberedelse!

Resultatet og holdbarheden af din spray Tan vil altid blive bedre, hvis du skrubber dig inden behandlingen. Men det har også noget med hensyn chancerne for, at farven smitter af på kjolen. Døde hudceller der ikke er skrubbet ordenligt af og er blevet farvet af Spray Tan væsken, har nemlig større chance for at påvirke udseendet af din kjole, der hvor den sidder tæt.

Det er derfor om muligt endnu vigtigere at exfoliere (Skrubbe sig) GRUNDIGT inden ” selve behandlingen.

Smitter Spray Tan farven af på kjolen?

Der er mange forskellige tannings væsker på Market, og nogle af dem kan godt smitte af på kjolen. Der er dog nogle forholdsregler, du kan tage, der kan Minimere eller eliminere dette. Hvis du som nævnt ovenfor planlægger din behandling, så du bader 2-3 gange med minimum 12 timers mellemrum bør, vil det også hjælpe til at minimere hvor meget farven smitter af.

Men forberedelsen af din Spray Tan behandling spiller også kraftigt ind her. Hvis du VIRKELIG har skrubbet din hud i bund med en god skrubbehandske, så ALLE døde hudceller er fjernet INDEN behandlingen, og der vel ar mærke er en kvalitets væske du bliver sprayet med, vil chancerne for, at det smitter af være MINIMALE.

SKULLE der – mod forventning – alligevel komme en smule farvetone på kjolen (f.eks. fordi du kommer til at svede og din kjole er meget stramtsiddende), bør det absolut renses på et renseri.

House Of Nails

Torvet 2A, 

8464 Galten

Booking​

House OF Nails ApS

Torvet 2A , 8464 Galten

Cvr nr.: 39784467

Tlf. +45 29 33 84 85

( Sms Kan Ikke Modtages Eller Besvares)

Online booking

Åbningstider​

Mandag​

​09.00 - 17.30

Tirsdag​

​09.00 - 17.30

Onsdag​

​09.00 - 18.00

Torsdag​

​09.00 - 19.00

Fredag​

​09.00 - 14.30

Lørdag​

Lukket

Søndag​

Lukket