​Nimue Specialbehandlinger

​Nimue er enerkendt i hele verden for sit klassefikationskoncept (Miljøbelastet hud. Hyperpigmentret hud, Problematisk hud samt den interaktive hud) og sin unikke filosofi på de fire grundprincipper: Foryngelse, Genopbygning, Antioxidantion og solbeskyttelse.

​Som et dynamisk mærke og trendsættende innovator fortsætter vi med at opfylde de fortsat stigende krav med vores unikke viden, filosofi og koncept.

Nimue er den nye generation af hudpleje. Hudpleje med farmaceutiske fordele. Dette gælder både inden for hjemmepleje dvs. produkter man anvender dagligt og ansigtsbehandlinger du får i din klinik. Behandlingerne er både med og uden syre. Er du ikke tryg ved en behandling med frugtsyre, kan du stadig få en fantastisk behandling med Nimue.

​Nimue anbefales til:

 • Forebyggelse mod for tidlig ældning
 • Behandling af miljøbelastet hud
 • Behandling af problematisk hud
 • Behandling af hyperpigmentering og uens hudfarve
 • General vedligeholdelse og beskyttelse af sund hud
 • Behandling af hud der viser midlertidig sensibilitet og ubalance

​Vigtig om frugtsyre:

​Ved frugtsyre behandlingen skal du være opmærksom på at den første uge, der må du IKKE sidde direkte i solen, da frugtsyren går dybt ned i huden for at stimulere alle hudens celler, så hunden er ekstra lysfølsom.

Man skal ALTID have faktor 40 eller derover i ansigtet når man er i et behandlingsforløb med frugtsyre. 

Ønsker man et frugtsyre forløb så kan man vente til vi ikke har så meget sol i danmark, og så i stedet få en Alginat maske på i behandlingen, denne specielle maske er super lækker, den gennemfugter og beroliger huden helt ned i dybden.

​I Nimue behandlinger anbefaler vi ALTID faktor 40 og derover i ansigtet, da Nimue er et frugtsyre baserende mærke, vi sælger ved Nimue en ansigts solcreme som er super let og som ikke fedter eller klistre, så den er rar og bruge i hverdagen.

​Ønsker man ikke frugtsyren i behandlingen, kan man få en Alginat Maske, som er en lækker nærende speciel maske der går dybt ned i huden og får din hud til at slappe af, køle af og blive gennemfugtet. Du kan også vælge en af Nimue Basic behandling, denne er ikke med aktivt frugtsyre.

HVAD ER NIMUE TDS BOOSTER?

​En TDS er en booster serum som der er skabt til at booste den naturlige produktion af essentielle hudgenopbyggene synteser .

​​

 • Den optimere leveringen af aktive molekyler ned gennem hudens lag
 • Den reparer hudens barrierer og øger hudens generelle sundhed
 • Den dæmper hudens rødme og irritation
 • Den giver komfort til varm og irriteret hud
 • Den reducere fine linjer og rynker

​Der findes 4 forskellige slags TDS boostere ved Nimue, som hver især går ind og rammer lige præcis den hudtype som du har.​

NIMUE QUICK ANSIGTSBEHANDLING

Varighed: 40 min, afsætter 55 min.

​Har du et problem du bare gerne vil have styr på? Og har du IKKE halvanden time tilovers til en lang ansigtsbehandling? Så er denne behandling lige til dig.

Her får du renset og peelet din hud med specialbørste, du får en god omgang dybterens og vi får snakket om de problemer der genere dig og om der er noget vi sammen kan gøre ved det.

I denne behandling bruger vi også aktiv frugtsyre. det accelerere cellefornyelsen, samt accelerere de fugtigvende elementer i huden. Behandlingen er meget effektiv, men samtidig en skånsom behandling som resultere i reduktionen af pore-størrelsen, forfinelse af hud strukturen, forbedre elasticitet og giver en friskere udstråling.

Denne behandling er velegnet til dig med tør, ujævn, problematisk hud, pigmentering, ar og/eller linjer/rynker.

Man kan mærke en forskel fra 1 behandling, men ønsker du at arbejde på nogle af overstående problematikker, anbefales et forløb af en ugentlig behandling (Ca 6 gange)

Ansigtsbehandlingen består af: Gennemgang af hudtype, afrensning med specialbørste, peeling, dybterens, fjernelse af milier (hvis haves), bio active complex frugtsyre, TDS booster, Ansigtsmaske, Ansigtscreme, spf solfaktor.

Husk! Ønskes farve og retning af bryn og vipper i behandlingen, bedes i booke dette ved siden af.

NIMUE BASIS ANSIGTSBEHANDLING

Varighed: 60 min, afsætter 75 min

Til dig der gerne vil forkæle dig selv, med en lækker afslappende ansigtsbehandling, hvor vi får renset og plejet din hud. ved hjælp af ansigtsmassage, får vi forbedret blodcirkulationen, blodcirkulationen transporterer næringsstoffer, og ilt, ud til kroppens celler. Samtidig føres affaldsstoffer, med blodet, væk fra cellerne. En ansigtsmassage sætter også skub i lymfesystemet, som spiller en afgørende rolle i kroppens udrensning af affaldsstoffer

Ansigtsbehandling består af: Gennemgang af din hudtype, afrensning med specialbørste, peeling, fjernelse af urenheder, fjernelse af milier (hvis haves), ansigtsmassage, ansigtsmaske, ansigtscreme, spf solfaktor samt råd og vejledning.

Husk! Ønskes farve og retning af bryn og vipper i behandlingen, bedes i booke dette ved siden af.

NIMUE LUKSUS ANSIGTSBEHANDLING

Varighed: 75 min, afsætter 90 min.

​Til dig der gerne vil forkæle dig selv med en lækker afslappende ansigtsbehandling, hvor vi får renset og plejet din hud. ​ Her er også fokus på en lækker ansigts og nakke massage, ved hjælp af massage får vi forbedret blodcirkulationen, blodcirkulationen transporterer næringsstoffer og ilt ud til kroppens celler. Samtidig føres affaldsstoffer med blodet væk fra cellerne. En ansigtsmassage sætter også skub i lymfesystemet, som spiller en afgørende rolle i kroppens udrensning af affaldsstoffer

I denne behandling bruger vi også aktiv frugtsyre. det accelererer cellefornyelsen, samt de fugtigvende elementer i huden. Behandlingen er meget effektiv, men samtidig en skånsom behandling som resulterer i reduktionen af pore-størrelsen, forfinelse af hudstrukturen, forbedrer elasticitet, og giver en friskere udstråling.

Denne behandling er velegnet til dig med tør, ujævn, problematisk hud, pigmentering, ar og/eller linjer/rynker.

Man kan mærke en forskel fra 1 behandling, men ønsker du at arbejde på nogle af overstående problematikker, anbefales et forløb af en ugentlig behandling (Ca. 6 gange)

​​

​Ansigts behandlingen består af: Gennemgang af din hudtype, afrensning med speciel børste, peeling, dybterens, fjernelse af milier (hvis haves), ansigtsmassage, samt nakkemassage, bio active complex frugtsyre, TDS Booster, ansigtsmaske, mens du ligger med ansigtsmaske, kan man selv bestemme om man vil have en omgang hovedbundsmassage, afslutter med ansigtscreme, spf solfaktor​.

​Husk! Ønskes farve og retning af bryn og vipper, i behandlingen, bedes i booke dette ved siden af.​​​

NIMUE ANSIGTS MASSAGEBEHANDLING

Varighed:​ 30 min, afsætter 45 min.

​Til dig der gerne vil forkæle dig selv, med en lækker afslappende ansigtsmassage, hvor vi får renset og plejet din hud. ​ved hjælp af ansigtsmassage, får vi forbedret blodcirkulationen, blodcirkulationen transporterer næringsstoffer, og ilt, ud til kroppens celler. Samtidig føres affaldsstoffer, med blodet, væk fra cellerne. En ansigtsmassage sætter også skub i lymfesystemet, som spiller en afgørende rolle i kroppens udrensning af affaldsstoffer

​​

Ansigtsbehandlingen består af: afrensning med specialbørste, peeling, ansigtsmassage, nakke massage, ansigtsmaske, hertil kan du vælge at få hovedbundsmassage, ansigtscreme, spf solfaktor.

​​

Husk! Ønskes farve og retning af bryn og vipper i behandlingen, bedes i booke dette ved siden af.

Mange års erfaring

Vi har mange års erfaring,
​og en stor passion indenfor faget.

100% kundetilfredshed

Hos os får du en professionel 

behandling og rådgivning på højeste niveau.

Markedets førende produkter

Vi bruger markedets førende produkter fra
​bl.a. NIMUE, CND, ECOOKING, Badeanstalten, Blomdahl og Perron Rigot

Følg med på Facebook eller Instagram,
​så du altid er opdateret med seneste nyt.

90  88

Firmainfo

HOUSE OF NAILS ApS

Adresse:

Torvet 2A , 8464 Galten

- Find os på Google Maps

​Telefon: 29 33 84 85

​(SMS kan ikke modtages eller besvares)

CVR: 39784467

Åbningstider

​Mandag

​09.00-14.00

Tirsdag - ​Onsdag

​08.30-18.00

Torsdag

08.30-19.00

Fredag

08.30-18.00

Lørdag - Søndag

Lukket