Negle

Vi elsker farver, glimmer og glitter og det har vist sig at over 50 % af vores kunder deler vores passion.

Vi har ca. 600 farve og glitter kombinationer som vi kan mixe og matche efter ønske.

​Har du specielle ønsker til dekoration af dine negle, kan vi sammen skabe dit helt eget unikke design. Har man bare lyst til helt naturlige negle er mulighederne ligeså store. Mange får lavet en forstærkning af deres egne negle med akryl f.eks grundet at deres egne negle spalter eller flækker på kryds og tværs, her kan man bl.a få en helt gennemsigtig akryl forstærkning lagt oven på natur neglen så man slet ikke kan se det.

CND Shellac har vi i mange farver så dine fingre eller fødder altid ser flotte og velplejede ud.

Vi laver selvfølgelig også de franske fusser, dem laver vi enten i CND Shellac eller med Gele, da vi har oplevet at Gele til de franske fusser har en noget længere holdbarhed. Her er der selvfølgelig også mulighed for at dekorere med sten, glimmer og farver. Også her kan Vi mixe og matche så det evt. Passer til dine fingernegle. Mulighederne er mange, du vælger selv !

Mand som kvinde, ingen bryder sig om at gå rundt med nedbidte negle. For os er ingen udfordring for stor! Husk på, at hænderne er dit visitkort.​

Vejledning

​For at opnå den optimale holdbarhed af dine nye negle samt forbedre dine egne negle er her lidt gode råd som du bør følge:

 • Dine negle skal plejes med Negle olie min. 3 gange dagligt og mere i de kolde måneder.. De første to dage bør du dog pleje dem med Negle olie 4- 5 gange dagligt. Dette er med til at forkorte materialets hærdningstid. Olien trænger igennem materialet og ned i din egen negl. Dette giver neglene større fleksibilitet og smidighed og øger dermed holdbarheden.
 • Brug handsker ved opvask, rengøring mm. Rengøringsmidler er meget skrappe og udtørrer både dine egne negle og akrylen. Bruger du ikke handsker, bør du straks efter bruge ekstra negle olie.
 • Brug kun den anbefalede lakfjerner. Det er vigtigt at den hverken indeholder acetone eller olie da dette i værste fald kan ødelægge akrylen på dine negle.
 • Brug altid en blød neglebørste til at rense dine negle. Du må aldrig bruge en skarp eller spids genstand under neglene.
 • Du bør jævnligt korte dine negle ned og rette dem til med en fil. De fleste skader sker når neglene er for lange.

Skulle du være i tvivl om noget, er du altid velkommen til at kontakte os.

Hvad er CND Shellac?

Til dig der måske har hørt om CND Shellac, men ikke selv har prøvet behandlingen: CND Shellac er en professionel behandling der sikrer at du har smukke, velholdte fingernegle som holder i helt op til 14 dage +. På fødderne holder det ca.6-8 uger.Med andre ord en langtidsholdbar neglelak, der gør det nemmere at have smukke negle. Den professionelle CND Shellac kan kun udføres hos den professionelle negletekniker eller kosmetolog, som er autoriseret CND forhandler. Den tynde og fleksible neglelak bliver hærdet i en UV-lampe, der sikrer at neglene får en stærk beskyttelse, som kan modstå ridser i lakken.​

Hvordan fjerner man CND Shellac?

​Shellac skader ikke neglene, men hvis man fjerner lakken forkert, så er det dér skaden kan ske. Det allerbedste er at få lakken fjernet hos behandleren, der ved hvordan man fjerner lakken uden at skade og slide på neglepladen. Hvis man ikke har tid, så kan man godt fjerne Shellac derhjemme hvis man følger de anvisninger man får. Så hvis du gerne vil fjerne din lak selv, så spørg din behandler eller negletekniker til råds. Hos os kan du købe et CND Shellac removerkit.

Kan alle få lavet CND Shellac?

​Som udgangspunkt ja, men har man meget nedbidte negle, kan man risikere at lakken ikke holder helt så længe, da det er svært at forsegle neglen. Har du et job hvor du bruger hænderne meget, f.eks. i vand eller i haven, kan man også risikere at det kan påvirke holdbarheden. Men derudover kan alle med sunde negle få lavet CND Shellac.

Hvordan tager du selv dine akrylnegle af?

Selvom vi absolut IKKE anbefaler at du selv tager dine, har vi alligevel set og oplevet mange der selv forsøger at gøre det uanset om de er lavet af os eller andre steder, men nogle vil dog gerne selv gør forsøget og spare nogle penge, men pas på og vær forsigtigt .De fleste filer dem af og end da så meget at deres natur negl er ødelagt, nogle bider dem af, klipper dem af, flår dem af, brækker dem af og andre bruger værre metoder og alle sammen med det resultat at deres egne natur negle er komplet ødelagte og det er slet ikke meningen!

Så derfor har vi valgt at lave denne lille opskrift hvis du selv vil tage dem af! BEMÆRK DU SKAL IKKE BRUGE DENNE OPSKRIFT HVIS DU HAR FÅET LAVET EN BACKFILL , DA VI JO HER GERNE  VIL BEHOLDE AKRYLEN PÅ NEGLENE.

 1. Fil ganske let oven på akryl neglene så de har en ru overflade.
 2. Kog noget vand og hæld det i 2 skåle, så det dækker bunden af skålene
 3. Tag noget Acetone Ikke neglelak fjerner og hæld det i 2 andre skåle.
 4. Tag de 2 acetone skåle og sæt dem hver især oven i de skåle med det varme vand. Der må ikke være for meget vand i skålene, så det render over i Acetone skålene, så virker acetonen nemlig ikke. Nu skulle du gerne have 4 skåle i alt, hvor de er placeret 2 og 2 oveni hinanden
 5. Sæt dig et sted hvor der er frisk luft, udenfor eller ved et vindue.
 6. Kom begge dine fingere ned i skålene og tildæk med evt. et håndklæde, så du ikke indhalere acetone dampene.
 7. Efter ca. 20 min må du tage fingrene op og forsigtig skrabe på akrylen med en genstand af en mild slags f.eks. en trærosen pind.
 8. Kom fingrene ned igen og gentag processen indtil at akryl materialet er helt væk, du skal regne med at det tager i alt 45 min hvis du gør som ovenstående. Du må IKKE med korte mellemrum tage dine fingre op, da det forlænger processen.
 9. Når alt akryl materialet er væk skrubber du med vand og sæbe dine negle og fingre der hvor acetonen dækkede.HVIS DU SKAL HAVE LAVET NYE NEGLE DAGEN EFTER AFSLUTTER DU NU MED NEGLE OILE OG HÅNDCREME., ELLERS FORSÆT TIL PUNKT 10.
 10. Kort dine negle helt ned og fil skarpe kanter væk, puds dem op med en buffer fil og derefter en polerer fil og afslut med negle olie og håndcreme.
 11. Håndcreme anvendes mange gange grundet at acetone udtørre din hud!
 12. Negle olie skal du blive ved med at bruge hver dag et par måneder frem før dine negle bliver sig selv igen. Du kan Sammen ligne det med at du får trukket mørk hårfarve ud af et lyst hår og derefter ikke giver det hår kur og pleje.
 13. God fornøjelse til dig der har mod på dette og hvis ikke kan du jo ringe og booke en aftagningstid hos os i House OF Nails .
 14. Hvis neglene er lavet et andet sted så ring først.

Mange års erfaring

Vi har mange års erfaring,
​og en stor passion indenfor faget.

100% kundetilfredshed

Hos os får du en professionel 

behandling og rådgivning på højeste niveau.

Markedets førende produkter

Vi bruger markedets førende produkter fra
​bl.a. CND, ECOOKING, Badeanstalten, Blomdahl og Perron Rigot

Følg med på Facebook eller Instagram,
​så du altid er opdateret med seneste nyt.

90  88

Firmainfo

HOUSE OF NAILS ApS

Adresse:

Torvet 2A , 8464 Galten

- Find os på Google Maps

​Telefon: 29 33 84 85

​(SMS kan ikke modtages eller besvares)

CVR: 39784467

Åbningstider

​Mandag

​Er ved at blive opdateret

Tirsdag - ​Onsdag

​Er ved at blive opdateret

Torsdag

Er ved at blive opdateret

Fredag

Er ved at blive opdateret

Lørdag  Søndag

Er ved at blive opdateret