Huller i ørerne

VIL DU HAVE HULLER I ØRENE PÅ EN BÅDE TRYG OG SIKKER MÅDE?

Så er du kommet til det rigtige sted. Hos House OF Nails har vi taget kursus ved Blomdahl, da det er præcis det som Blomdahl specialiserer sig i. Med sterile produkter, hygiejniske metoder og hudvenlige smykker sætter vi altid din hud og helbred i forreste række. For at tage ekstra hensyn til børnene har vi udviklet medicinsk dobbeltpiercing dvs. huller i ørerne, så det går hurtigere uden at gå på kompromis med sikkerheden. 

Vi forbeholder os retten til IKKE at gennemføre ørepiercing, hvis der skulle opstå situationer, som gør at dette ikke føles trygt for begge parter.

DU SOM HAR BØRN SOM ØNSKER AT FÅ LAVET HULLER I ØRERNE?

Ligegyldigt hvor meget de ønsker det, så sker det ofte at børn tøver med at få lavet et nyt hul efter det første hul. Derfor har vi udviklet medicinsk dobbeltpiercing(huller i ørerne). Dette indebærer at hullerne laves i begge ører samtidigt. Det går hurtigere, føles tryggere og er mere skånsomt for barnet.​ 

Vi forbeholder os retten til IKKE at gennemføre huller i ørerne, hvis der skulle opstå situationer, som gør at dette ikke føles trygt for begge parter.

VILKÅR:

Du er fyldt 18 år. Hvis dette ikke er tilfældet skal en værge godkende og underskive vilkårene. Jeg/barnet er helt rask og har ikke nogle sygdomme, som bør afstå ørepiercinger.

Blomdahl piercingsmykker er udviklede i samarbejde med hudlæger, så de passer til alle, selv dig som allerede har nikkelallergi. Du vælger mellem nøje udvalgt medicinsk plastik( 0% nikkel) og ren titan. Yderbelægningen findes udelukkende på de områder af smykket, som ikke er i kontakt med huden. Peircingsmykkerne er desuden designet med henblik på at opnå det bedste helingsresultat.

Medicinsk piercing fra Blomdahl bygger på moderne aseptisk teknik fra sundhedsvæsnet, hvilket indebærer, at produkter og metoder er udviklede, så der undgår spredning af infektioner ved selve piercingen. Du/I er dog selv medvidende om, at hullet/hullerne efter piercingprocessen er dit/jeres/værges ansvar.

Et nyt lavet hul/huller i ørerne er et lille sår. Derfor er det vigtigt at tage hånd om det under selve helingperioden, så der ikke opstår infektion. Ved at følge plejerådene minimerer du risikoen for infektion.

ørepiercing

PLEJERÅD - VIGTIG INFORMATION

1. Rør aldrig ørerne med urene hænder.

2. Rengør dine nylavede Hul/huller i ørerne ( for-og bagside) grundigt både morgen og aften. Lad øreringene sidde i selv ved rengøring.

- Anvend flydende sæbe og skyld grundigt med rindende vand når du er i bad eller vasker hår. Tør efter med en ren papirserviet eller vatpind.

- Anden alternativ rengøring foregår med Blomdahl Piercing Aftercare rengøringsservietter, som er skånsomme mod din hud. Med disse kan du rengøre mellem øre og smykke/lås. Lad hullet/hullerne lufttørre. Anvend en ny serviet for hvert øre og ved hver rengøring. OBS! Rengør IKKE med sprit eller alkohol.

3. Sørg for, at der altid er rent, tørt og luftigt omkring det/de nylavede huller.

4. Dæk ørene, når du anvender hårspray, parfume, sminke, hårfavningsprodukter m.m.

5. Vær ekstra forsigtig, når du tager tøj over hovedet, så øreringene ikke sidder fast i tøjet.

6. Vent med at bade i følgende, bassin, sø eller hav, så længe så muligt og undgå at have hovedet under vandet. Rengør som i punkt 2.

7. Efter ca. 6 -9 uger ( brusk ca. 12 uger) Kan du bytte øreringene ud med andre øreringe.

-Således fjerner man en piercingøreringene.

- Vask hænder og ørene grundigt. Tag fat i smykkedelen på ørets forside. Tag samtidig fat i låsen på ørets bagside med den anden hånd. Vrik herefter låsen i en fast bevægelse frem og tilbage indtil det løsner sig. Tag forsigtigt piercingøreringen ud og sæt nye øreringe i.

8. Det tager op til et år inden hullet er helt fuldstændigt, så vær opmærksom på følgende:

- Gå ikke uden øreringe da hullet/hullerne kan krympe og/eller vokse sammen igen.

- Vær forsigtig, når du skifter øreringe. Eftersom den nydannede hud indeni hullet/hullerne er tynd og skrøbelig, har den let ved at blive beskadiget og der kan derfor let opstå infektion. Rengør derfor altid øreringene og dine hænder inden du skifter øreringe, og fortsat med at holde hullet/hullerne rene, tørt og luftigt. Hvis du anvender øreringe med lås, bør låsen IKKE trykkes tæt ind mod ørets bagside. Risikoen for at udvikle kontaktallergi er størst under det første år efter piercingen. Du bør derfor også være ekstra opmærksom i dit valg af øreringe. Vi anbefaler hudvenlige smykker fra Blomdahl, som du kan se på bagsiden af plejerådets bagside, som er i den brochure som du får udleveret når du/I bliver ørepiercet.

VIGTIGT! Rødme, hævelse, smerte eller udslæt kan være tegn på infektion: Hvis hullet/hullerne er i den bløde del af øret/ørerne, des. i øreflippen, skal du tage øreringen/øreringene ud og vaske området. Hvis det ikke er blevet bedre dagen efter skal du tage kontakt til din læge. Hvis hullet/hullerne er i ørets bruksdel skal du tage øreringen/øreringene ud, vaske og tage kontakt til din læge med det samme.

Du kan se flere spørgsmål og svar ( FAQ) på Blomdahl egen side på www.blomdahl.dk

Mange års erfaring

Vi har mange års erfaring,
​og en stor passion indenfor faget.

100% kundetilfredshed

Hos os får du en professionel 

behandling og rådgivning på højeste niveau.

Markedets førende produkter

Vi bruger markedets førende produkter fra
​bl.a. CND, Badeanstalten, Allpresan, Blomdahl, Durftverket, Kenny Ankerbrow 

og Perron Rigot

Følg med på Facebook eller Instagram,
​så du altid er opdateret med seneste nyt.

90  88

Firmainfo

HOUSE OF NAILS ApS

Adresse:

Torvet 2A , 8464 Galten

- Find os på Google Maps

​Telefon: 29 33 84 85

​(SMS kan ikke modtages eller besvares)

CVR: 39784467

Åbningstider

​Mandag

Efter aftale

Tirsdag ​

Onsdag

​8.00 - 18.00

8.00 - 16.00

Torsdag

9.00 - 19.00

Fredag

8.00 - 14.00

Lørdag og Søndag

Lukket