Neglebider​

Er du neglebider? Går du ligesom så mange andre neglebidere rundt og tror, at der ikke kan gøres noget, så tager du helt fejl.

Er du neglebider? Går du ligesom så mange andre neglebidere rundt og tror, at der ikke kan gøres noget, så tager du helt fejl. Neglebider-negle er et af mine specialer og har min helt store interesse. Det skyldes, at jeg selv har bidt negle ligeså længe, jeg kan huske. 

Jeg oplevede tidligere ofte folk, der kiggede skævt til mine nedbidte negle, og jeg var flov og forsøgte altid at skjule mine hænder. I 1989 skulle jeg konfirmeres, og jeg plagede livet af mine forældre for at få lov til at købe et sæt negle, som jeg kunne lime på til den store dag. Og de så da også fantastiske ud på selve dagen, men der gik kun en uge, så var de alle enten knækkede eller faldet af, fordi de var blevet for lange. Tilbage var en bund ulykkelig teenager med bulede, flossede og helt igennem grimme negle. 

Der gik nogle år, før jeg turde at kaste mig ud i noget med negle igen. Denne gang gik jeg ind på en rigtig neglesalon. Jeg måtte af med 700 kroner, men fik til gengæld de flotteste negle. Jeg købte også en olie med til at pleje dem med, men jeg fik ikke rigtig brugt den. Der gik igen et halvt år med negle, der ikke havde det godt, før jeg erkendte, at olien var nødvendig. Jeg har haft flotte og sunde negle siden.

Så kære neglebider, her er din guide til at få pæne negle…

I starten skal du bruge en del tid og penge (ca. De første 4 -6 mdr.). Derefter vil det gennemsnitligt koste 500kr om måneden for at have flotte negle. I starten koster det mere, fordi du skal starte med at få bygget de nye negle op på en skabelon. Ca. 10 til 12 dage efter skal de have en mini opfyldning, som er en opfyldning, der er nødvendig, da dine egne negle begynder at gro meget hurtigt, fordi de har fået mere ro fra dine tænder. 

Du vil sandsynligvis og have bidt i dem, haft dem i munden flere gange, knækket eller forsøgt at" brække" lidt i dem - så ja, de skal tjekkes og ordnes. I starten er det vigtigt, at man ikke bliver for ambitiøs i forhold til længden. Hvis neglene bliver for lange, så er der meget store risiko for at de knækker eller på anden måde bliver grimme.​

For mig er det meget vigtigt, at dine egne negle har det godt og forbliver sunde. Så derfor skal du bruge den anbefalede negleolie mindst 3 gange om dagen. Olien er bygget til at trænge igennem materialet og søger for at holde dine negle smidige og sunde. Og samtidig hjælper olien også til at materialet oven på dine egne negle holder bedre.

Ca. 2-3 uger (afhængigt af egen indsats med pleje, husket og file dem ned i længden) efter skal du have taget alt materialet af og lagt helt nyt på. Når du har fået lagt helt nyt materiale på kan du nu vente ca. 4 uger før du skal have lavet dem igen.

Nu har du gået 4 uger og skal have helt nyt materiale på igen. Fra nu af og for altid burde du kunne nøjes med at få lavet dine negle ca. 1 gang om måneden, hvis du passer godt på dem.

Flere spørger mig, hvornår man så kan stoppe med at få lavet negle. Dertil kan jeg nemt svare; at det bestemmer man selv. Men spørgsmålet er, om du er holdt op med at bide negle, når materialet kommer af. Sjovt nok så har jeg personligt ikke lyst til at bide i dem, når jeg har materialet på, men ligeså snart jeg tager materialet af for at lave nye, så er trangen der stadig lige til at bide lidt… Så jeg har selv forstærkning på og har haft det siden 1993. Og nej, mine negle har ikke taget skade af det.

Det hele lyder lidt besværligt, men egentligt skal du bare sørge for at gøre tre vigtige ting:

  • Brug olie 3 gange om dagen
  • Kort dine negle ned ca. 1 gang om ugen
  • Pas dine negletider

Husk på…

DINE HÆNDER ER DIT VISITKORT

KH Rikke

Mange års erfaring

Vi har mange års erfaring,
​og en stor passion indenfor faget.

100% kundetilfredshed

Hos os får du en professionel 

behandling og rådgivning på højeste niveau.

Markedets førende produkter

Vi bruger markedets førende produkter fra
​bl.a. CND, ECOOKING, Badeanstalten, Blomdahl og Perron Rigot

Følg med på Facebook eller Instagram,
​så du altid er opdateret med seneste nyt.

90  88

Firmainfo

HOUSE OF NAILS ApS

Adresse:

Torvet 2A , 8464 Galten

- Find os på Google Maps

​Telefon: 29 33 84 85

​(SMS kan ikke modtages eller besvares)

CVR: 39784467

Åbningstider

​Mandag

​Er ved at blive opdateret

Tirsdag - ​Onsdag

​Er ved at blive opdateret

Torsdag

Er ved at blive opdateret

Fredag

Er ved at blive opdateret

Lørdag  Søndag

Er ved at blive opdateret