Neglebider​

Er du neglebider?

Går du ligesom så mange andre neglebidere rundt og tror, at der ikke kan gøres noget, så tager du helt fejl.

Neglebider-negle er et af mine specialer og har min helt store interesse. Det skyldes, at jeg selv har bidt negle ligeså længe, jeg kan huske.

Jeg oplevede ofte folk, der kiggede skævt til mine nedbidte negle, fik mange kommentar på mine bidte negle og jeg var flov og forsøgte altid at skjule mine hænder.

Som neglebider er man desperat, man prøver alle produkter findes market og for mig var der ikke noget af det der virkede, fordi det hjalp med ikke af med vanen. Og det er en vane of hvad gør man så?

I slut 80 èrne gik jeg til en professionel salon hvor jeg fik lavede de flotteste meget og alt for lange negle til en pris omkring 800kr. Negle damen som lavede mine negle sagde flere gange at de var alt for lange og ikke ville holde længe, da mine egne negle jo var meget korte og at jeg skulle pleje dem hver eneste dag med Solar oil.(Jeg valgte at overhører det med længden og plejede dem heller ikke). Resultat de holdt ca. 1 uge. Men det gode var at jeg ikke kunne bide i dem pga. af det akryl materiale der blev lagt oven på dem.

Jeg brugte rigtigt mange penge før jeg fattede at hvis neglene var meget kortere i længden enten ved at få dem opbygget korte eller lavet en forstærkning og jeg plejede dem, kunne jeg spare en del penge, fordi nu kunne de faktisk holde sig pæne i  næsten en måned.

Hvornår man så kan stoppe med at få lavet negle?

Mit spørgsmål er til dig er du sluppet af med vanen?

Vanen kan jeg ikke hjælpe dig med, men sjovt nok så har jeg personligt ikke lyst til at bide i dem, når jeg har neglematerialet på, men ligeså snart jeg tager materialet af for at lave nye, så er trangen der stadig lige til at bide lidt… Så jeg har selv forstærkning på og har haft det siden 1990 og nej, mine negle har ikke taget skade af det.

Alternativet ville være at jeg stadig vil gå rundt med nedbidte negle.​​

Vejen fra neglebider til pæne negle!

Step 1.

Forstærkning eller opbygget negle.

step 2

10 til 12 dage efter skal de have en Backfill, som er en opfyldning, der er nødvendig, da dine egne negle begynder at gro meget hurtigt, fordi de har fået ro fra dine tænder.

Step 3.

Efter din backfill skal du indenfor 3 uger have lavet en backfill igen

step 4.

Efter din backfill skal du indenfor 3 uger have lavet en backfill igen

Step 5.

Forstækning af dine egne negle.

Efter step 5 vælger du selv om du vil have en backfill indenfor max. 3 uger eller du vil gå 4-6 uger og have en forstækning i stedet for.​

Du vil sandsynligvis og have bidt i dem, haft dem i munden flere gange, knækket eller forsøgt at" brække" lidt i dem - så ja, de skal tjekkes og ordnes. I starten er det vigtigt, at man ikke bliver for ambitiøs i forhold til længden. Hvis neglene bliver for lange, så er der meget store risiko for at de knækker.

For mig er det meget vigtigt, at dine egne negle har det godt og forbliver sunde. Så derfor skal du bruge den anbefalede negleolie mindst 3 gange om dagen. Olien er bygget til at trænge igennem materialet og søger for at holde dine negle smidige og sunde. Og samtidig hjælper olien også til at materialet oven på dine egne negle holder bedre. Og husk at du ca. 1 gang om ugen skal korte dine negle ned.

De tre vigtigste ting du skal gøre, når du får lavet negle.

  • Brug olie 3 gange om dagen
  • Kort dine negle ned ca. 1 gang om ugen
  • Pas dine negletider

Husk på…

DINE HÆNDER ER DIT VISITKORT

KH Rikke

Mange års erfaring

Vi har mange års erfaring,
​og en stor passion indenfor faget.

100% kundetilfredshed

Hos os får du en professionel 

behandling og rådgivning på højeste niveau.

Markedets førende produkter

Vi bruger markedets førende produkter fra
​bl.a. CND, Badeanstalten, Allpresan, Blomdahl, Durftverket,  

og Perron Rigot

Følg med på Facebook eller Instagram,
​så du altid er opdateret med seneste nyt.

90  88

Firmainfo

HOUSE OF NAILS ApS

Adresse:

Torvet 2A , 8464 Galten

- Find os på Google Maps

​Telefon: 29 33 84 85

​(SMS kan ikke modtages eller besvares)

CVR: 39784467

Åbningstider

​Mandag

Efter aftale

Tirsdag ​

Onsdag

​9.00 - 18.00

9.00 - 16.00

Torsdag

9.00 - 19.00

Fredag

9.00 - 14.00

Lørdag og Søndag

Lukket