Negle

Hvad er en forstærkning

Forstærkning er hvor vi ligger akryl på dine egne negle enten med helt gennemsigtig farve, en tonet/nyde farve eller med franske spidser, du bestemmer selv.. Hvorfor vil du vælge en forstærkning, det kunne måske være fordi dine egne negle spalter, flækker på kryds og tværs og bliver rillet.

Hvad er opbyggede negle

Opbygget negle er hvor vi sætter skabeloner på neglene for at kunne forlænge dem. Vi bygger neglene længere med akryl ud på skabelonerne, når akrylen er hærdet tager vi skabelonerne af og filer dem i den ønskede facon f.eks mandel, firkantet, ovalform m.m. Vi anbefaler at man kun opbygger neglene 1/4 længere end dine naturnegles  længde. Ønsker du længere negle end anbefalet, som er en 1/4 del af din natur negls længde, er der et tillæg for ekstra længde +100 kr og garantien bortfalder.

​Hvad er en Backfill

​Backfill med akryl er en opfyldning der laves kun indenfor max. 3 uger (14-20 dage), hvor nyt akrylprodukt kun lægges ved neglenes ud groningen . OBS! der må ikke være nogle løft på neglene.

Hvad er en manicure

Afretning af neglebånd, fin filning af negle, fjernelse af gammel neglebånd, tilretning af neglebånd, blank poleres, oilers og afsluttes med neglebånd creme samt håndcreme.

​​Vigtigt

Hvis du synes der er fejl eller mangler på dine nylavede akryl eller Shellac negle skal du henvende dig i butikken indenfor 3 dage i klinikkens åbningstid, da vi har brug for at se dine negle og vurdere situationen!

Vejledning af dine negle

​​For at opnå den optimale holdbarhed af dine nye negle samt forbedre dine egne negle er her lidt gode råd som du bør følge:​

 • Dine negle skal plejes med Negle olie min. 3 gange dagligt og mere i de kolde måneder.. De første to dage bør du dog pleje dem med Negle olie 4- 5 gange dagligt. Dette er med til at forkorte materialets hærdningstid. Olien trænger igennem materialet og ned i din egen negl. Dette giver neglene større fleksibilitet og smidighed og øger dermed holdbarheden.
 • Brug handsker ved opvask, rengøring mm. Rengøringsmidler er meget skrappe og udtørrer både dine egne negle og akrylen. Bruger du ikke handsker, bør du straks efter bruge ekstra negle olie.
 • Brug kun den anbefalede lakfjerner. Det er vigtigt at den hverken indeholder acetone eller olie da dette i værste fald kan ødelægge akrylen på dine negle.
 • Brug altid en blød neglebørste til at rense dine negle. Du må aldrig bruge en skarp eller spids genstand under neglene.
 • Du bør jævnligt korte dine negle ned og rette dem til med en fil. De fleste skader sker når neglene er for lange.

Hvorfor er SOLAR OIL så vigtigt!

Fordi den f.eks forebyger skader som negle der skiller i lagene, knækker let eller let bliver misfarvede. 

Den prisbelønnede negleolie, giver dine negle styrke og pleje i dybden, så dine negle kan klare hverdagens strabadser. Ingredienser som fugtgivende jojobaolie, blødgørende risklid-olie, fugtgivende mandelolie og genopbyggende E-vitamin gør neglene ekstremt fleksible og smidige, og blødgør samtidig neglebåndene.SolarOil™ kan penetrere(trænge igennem)både SHELLAC®, VINYLUX™, Creative Play™ samt akryl- og gelé negle. Ved akryl- og gelé negle lægges også en dråbe negleolie på bagsiden af neglen.​

Vi laver selvfølgelig også negle på konfirmander, dog helst kun med CND Shellac, men skal de bygges længere laver vi dem kun 1/4 længere end deres natur negles længde. Det er noget vi har besluttes hos os, da konfirmander jo er børn og det er vores holdning at børn ikke skal have over super lange negle, der bl.a skader deres naturnegle, selvom vi ikke håber det finder sikkert andre neglesaloner der ligeglade med det, men sådan er det altså ikke hos os.​

Derudover vi gerne opfodre jer forældre til at være med ind over når jeres piger skal have lavet en neglebehandling både før i booker en tid og gerne under selve behandlingen, da vi nogle gange oplever at at jeres piger er meget generte og ikke udtrykker sig helt hvad de gerne vil have lavet, og det kan en sjældent gang imellem gå galt og derfor ende med et resultat, som jeres piger ikke helt har drømt om og det er vi selvfølgelig ikke interesseret i.

Vi glæder os hver gang det er konfirmand tid og til at behandle jeres søde piger.​

Hvad er CND Shellac?

Til dig der måske har hørt om CND Shellac, men ikke selv har prøvet behandlingen: CND Shellac er en professionel behandling der sikrer at du har smukke, velholdte fingernegle som holder i helt op til 14 dage +. På fødderne holder det ca.6-8 uger.Med andre ord en langtidsholdbar neglelak, der gør det nemmere at have smukke negle. Den professionelle CND Shellac kan kun udføres hos den professionelle negletekniker eller kosmetolog, som er autoriseret CND forhandler. Den tynde og fleksible neglelak bliver hærdet i en UV-lampe, der sikrer at neglene får en stærk beskyttelse, som kan modstå ridser i lakken.​

Hvordan fjerner man CND Shellac?

​Shellac skader ikke neglene, men hvis man fjerner lakken forkert, så er det dér skaden kan ske. Det allerbedste er at få lakken fjernet hos behandleren, der ved hvordan man fjerner lakken uden at skade og slide på neglepladen. Hvis man ikke har tid, så kan man godt fjerne Shellac derhjemme hvis man følger de anvisninger man får. Så hvis du gerne vil fjerne din lak selv, så spørg din behandler eller negletekniker til råds. Hos os kan du købe et CND Shellac removerkit.

Kan alle få lavet CND Shellac?

​Som udgangspunkt ja, men har man meget nedbidte negle, kan man risikere at lakken ikke holder helt så længe, da det er svært at forsegle neglen. Har du et job hvor du bruger hænderne meget, f.eks. i vand eller i haven, kan man også risikere at det kan påvirke holdbarheden. Men derudover kan alle med sunde negle få lavet CND Shellac.

Hvordan tager du selv dine akrylnegle af?

Selvom vi absolut IKKE anbefaler at du selv tager dine akryl negle af, har vi alligevel set og oplevet mange der selv forsøger at gøre det uanset om de er lavet af os eller andre steder, men nogle vil dog gerne selv gør forsøget og spare nogle penge, men pas på og vær forsigtigt .De fleste filer dem af og end da så meget at deres natur negl er ødelagt, nogle bider dem af, klipper dem af, flår dem af, brækker dem af og andre bruger værre metoder og alle sammen med det resultat at deres egne natur negle er komplet ødelagte og det er slet ikke meningen!

Så derfor har vi valgt at lave denne lille opskrift hvis du selv vil tage dem af! BEMÆRK DU SKAL IKKE BRUGE DENNE OPSKRIFT HVIS DU HAR FÅET LAVET EN BACKFILL , DA VI JO HER GERNE  VIL BEHOLDE AKRYLEN PÅ NEGLENE.

 1. Fil ganske let oven på akryl neglene så de har en ru overflade.
 2. Kog noget vand og hæld det i 2 skåle, så det dækker bunden af skålene
 3. Tag noget Acetone Ikke neglelak fjerner og hæld det i 2 andre skåle.
 4. Tag de 2 acetone skåle og sæt dem hver især oven i de skåle med det varme vand. Der må ikke være for meget vand i skålene, så det render over i Acetone skålene, så virker acetonen nemlig ikke. Nu skulle du gerne have 4 skåle i alt, hvor de er placeret 2 og 2 oveni hinanden
 5. Sæt dig et sted hvor der er frisk luft, udenfor eller ved et vindue.
 6. Kom begge dine fingere ned i skålene og tildæk med evt. et håndklæde, så du ikke indhalere acetone dampene.
 7. Efter ca. 20 min må du tage fingrene op og forsigtig skrabe på akrylen med en genstand af en mild slags f.eks. en trærosen pind.
 8. Kom fingrene ned igen og gentag processen indtil at akryl materialet er helt væk, du skal regne med at det tager i alt 45 min hvis du gør som ovenstående. Du må IKKE med korte mellemrum tage dine fingre op, da det forlænger processen.
 9. Når alt akryl materialet er væk skrubber du med vand og sæbe dine negle og fingre der hvor acetonen dækkede.HVIS DU SKAL HAVE LAVET NYE NEGLE DAGEN EFTER AFSLUTTER DU NU MED NEGLE OILE OG HÅNDCREME., ELLERS FORSÆT TIL PUNKT 10.
 10. Kort dine negle helt ned og fil skarpe kanter væk, puds dem op med en buffer fil og derefter en polerer fil og afslut med negle olie og håndcreme.
 11. Håndcreme anvendes mange gange grundet at acetone udtørre din hud!
 12. Negle olie skal du blive ved med at bruge hver dag et par måneder frem før dine negle bliver sig selv igen. Du kan Sammen ligne det med at du får trukket mørk hårfarve ud af et lyst hår og derefter ikke giver det hår kur og pleje.
 13. God fornøjelse til dig der har mod på dette og hvis ikke kan du jo ringe og booke en aftagningstid hos os i House OF Nails .
 14. Hvis neglene er lavet et andet sted så ring først.

Har du spørgsmål til neglebehandlinger?

Så er du mere end velkommen til at kontakte os på telefonnummer 29 33 84 85.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt os

Mange års erfaring

Vi har mange års erfaring,
​og en stor passion indenfor faget.

100% kundetilfredshed

Hos os får du en professionel 

behandling og rådgivning på højeste niveau.

Markedets førende produkter

Vi bruger markedets førende produkter fra
​bl.a. CND, Badeanstalten, Allpresan, Blomdahl, Durftverket, Kenny Ankerbrow 

og Perron Rigot

Følg med på Facebook eller Instagram,
​så du altid er opdateret med seneste nyt.

90  88

Firmainfo

HOUSE OF NAILS ApS

Adresse:

Torvet 2A , 8464 Galten

- Find os på Google Maps

​Telefon: 29 33 84 85

​(SMS kan ikke modtages eller besvares)

CVR: 39784467

Åbningstider

​Mandag

Efter aftale

Tirsdag ​

Onsdag

​8.00 - 18.00

8.00 - 16.00

Torsdag

9.00 - 19.00

Fredag

8.00 - 14.00

Lørdag og Søndag

Lukket