Professionel voksbehandling udføres

Få fjernet uønsket hårvækst hos os

Hos House OF Nailstilbyder vi en række forskellige og ikke mindst effektive voksbehandlinger. Så hvis du er træt af uønsket hårvækst, og gerne vil slippe for at skulle bruge tid på barbering, så er vi de helt rigtige at kontakte.

Vores klinik er beliggende i Galten, men vi har gennem tiden hjulpet mange kunder fra blandt andet Låsby, Ry, Skovby, Harlev og de omkringliggende byer med en professionel voksbehandling og bekæmpelse af uønsket hårvækst.

Bliv hårfri i en længere periode

Med vores voksbehandlinger fjerner vi uønsket hårvækst ved roden, hvilket gør dig hårfri i en længere periode sammenlignet med traditionelle skrabere. Når du barberer dig med skraberen, er det stubbene, der vokser ud igen. Efter en voksbehandling vil de nye hår føles meget mere bløde og fine, netop fordi de er helt nye.

Det er ikke den eneste fordel ved voks fremfor skraber. Når vi fjerner hår med voks, er det ikke en permanent hårfri løsning, men gøres det regelmæssigt, vil du opleve en betydelig reduktion i fremkomsten af nye hår. Vi anbefaler at man kommer igen efter mellem 4-6 uger ved voksning på kroppen, og indenfor 3-4 uger ved voksning i ansigtet.

Vi bruger udelukkende Perron Rigot voksprodukter i vores salon, der fungerer skånsomt på den mest sensitive hud. Perron Rigot voks er designet til at kunne fjerne hår helt ned til 3 mm.

Forbered dig til din voksbehandling

Du skal som minimum have 3 mm hår, før du kan vokses. Hvis du har meget tør og eller ru hud, er det vigtigt, at din hud hele tiden får fugt og pleje. Derudover anbefaler vi, at du exfolierer huden 2 dage før og 2 dage efter din voksbehandling. Det nævnte er vigtigt for, at du opnår det bedste voksresultat. Efter voksbehandlingen bliver huden smurt ind i afkølende gel eller en fugtighedscreme ved meget tør hud.

Book en tid og hør mere her

Hvis du gerne vil booke tid til en voksbehandling, eller hvis du ønsker at høre mere om, hvad vi hos House OF Nails kan gøre for dig, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vil vi altid gerne rådgive og vejlede dig bedst muligt, så du kan få lige præcis den skønhedsbehandling, du går og drømmer om.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Mange års erfaring

Vi har mange års erfaring,
​og en stor passion indenfor faget.

100% kundetilfredshed

Hos os får du en professionel 

behandling og rådgivning på højeste niveau.

Markedets førende produkter

Vi bruger markedets førende produkter fra
​bl.a. CND, Badeanstalten, Allpresan, Blomdahl, Durftverket, Kenny Ankerbrow 

og Perron Rigot

Følg med på Facebook eller Instagram,
​så du altid er opdateret med seneste nyt.

90  88

Firmainfo

HOUSE OF NAILS ApS

Adresse:

Torvet 2A , 8464 Galten

- Find os på Google Maps

​Telefon: 29 33 84 85

​(SMS kan ikke modtages eller besvares)

CVR: 39784467

Åbningstider

​Mandag

Efter aftale

Tirsdag ​

Onsdag

​8.00 - 18.00

8.00 - 16.00

Torsdag

9.00 - 19.00

Fredag

8.00 - 14.00

Lørdag og Søndag

Lukket